Over mij

Emmy Geerts

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik altijd geweten te willen werken met kinderen. De keuze was dan ook snel gemaakt, ik wilde naar de Pabo. Deze heb ik in Utrecht afgerond.

Ruim tien jaar heb ik met plezier op een school in Utrecht aan verschillende groepen les gegeven. Veel kinderen heb ik deze jaren voorbij zien komen.Speltherapeut Emmy Geerts - Praktijk voor Speltherapie Utrecht Daarbij zag ik hoe leren en ‘goed in je vel’ zitten samengaan om tot een evenwichtige ontwikkeling te komen. Graag wilde ik meer kunnen betekenen voor kinderen die op sociaal/emotioneel gebied meer nodig hadden en in hun ontwikkeling dreigden te stagneren. Wanneer je goed in je vel zit, gaat leren en ontwikkelen gemakkelijker.
Ik ben ervan overtuigd dat kinderen zelf de kwaliteit hebben om zich te ontwikkelen, maar soms een steuntje in de rug nodig hebben om verder te groeien in hun ontwikkeling als dit niet vanzelf gaat.

Ik heb de opleiding speltherapie gevolgd en deze in 2011 afgerond in Utrecht.
Samen met een collega zijn wij in 2012 onze praktijk voor speltherapie gestart. Eind 2016 hebben we besloten ieder onze eigen weg te gaan.
Sinds januari 2017 ben ik zelfstandig gevestigd client centered speltherapeut in mijn eigen speltherapie praktijk ‘Rondom Spel’.

Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen.

Omdat ik het belangrijk vind dat u als ouder(s)/ verzorger(s) een goed gevoel heeft bij de therapie waarvoor u kiest en er een ‘klik’ is met de therapeut, bied ik u de mogelijkheid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (20 min.) waarbij u de spelkamer kunt zien en meer informatie kunt krijgen over speltherapie.