Referenties


Wij hebben ons meisje zien opbloeien en groeien, van angst naar vrij en zelfstandig. Een cadeau voor ons allen!

Florine – moeder van dochter 8 jaar (mei 2024)


Goud.

Christoph – vader van dochter 8 jaar (mei 2024)


Prettig, open. Weet een kind een veilige plek te bieden om zichzelf te zijn.

Latiha- moeder van zoon 11 jaar (maart 2023)


Emmy sluit goed aan bij kind en ouder.

Vonne, moeder van zoon 5 jaar (juni 2022)


Emmy heeft veel betekend voor mijn zoon. Hij zit beter in zijn vel en heeft geen buikpijn meer. Hij kan zijn emoties beter benoemen en reguleren. Het contact was altijd prettig, ik ben echt heel blij dat mijn zoon bij haar geweest is.

Janet, moeder van zoon van 8 jaar (juli 2021)


Een hele fijne en warme plek waar je in je waarde wordt gelaten met als doel inzicht te krijgen in jezelf en je kind.

Fleur, moeder van zoon van 8 jaar (mei 2021)


Onze zoon van 9 is een paar maanden bij Emmy geweest. Emmy kan goed luisteren, ze gaf onze zoon het gevoel dat ze hem begreep. Ze nam hem serieus en dacht met hem mee. Hij kon zijn verhaal bij haar kwijt en had goede oefeningen, waardoor zijn zelfvertrouwen groeide en hij na een periode het gevoel had ‘het weer zelf aan te kunnen’.

Als ouders is het prettig samenwerken.

Heleen (mei 2021)


We zijn bij Emmy terechtgekomen omdat we merkten dat onze dochter door een beperkt geloof in eigen kunnen op schoolgebied veel stress ervaarde. Ook had ze vaak conflictjes met klasgenoten. Speltherapie heeft ervoor gezorgd dat onze dochter in rustiger vaarwater is gekomen. Haar zelfvertrouwen is gegroeid en haar sociale vaardigheden zijn verbeterd.

We zijn Emmy dankbaar voor haar goede werk. Emmy heeft echt een hart voor kinderen. Onze dochter vond het altijd fijn om naar Emmy te gaan.

Mark (augustus 2019)


Na de scheiding zochten wij naar een veilige plek voor onze kind(eren) om hun gevoelens meer ruimte te geven op een kindvriendelijke manier. Zo kwamen we (na een beetje googlen) bij Emmy.

Het contact naar de kinderen was warm en onvoorwaardelijk en naar ons als ouders ook, merkten we bij de oudergesprekken. Emmy geeft ruimte om te groeien en te verbinden.

Bedankt voor alles,

Marieke (april 2019)


Speltherapie inzetten voor je kind is niet zomaar iets. Maar het kan toch laagdrempelig voelen en zijn; dat bewijst Emmy!
Zowel mijn kind(eren) als ikzelf hebben veel gehad aan de professionele en liefdevolle begeleiding die Emmy met Rondom Spel biedt.

Mocht het in de toekomst nog een keer wenselijk zijn hulp te zoeken, dan klop ik hier weer aan.

Bedankt voor alles,

Paula (december 2017)


Een beetje onwennig en onwetend werden we door school naar jou doorverwezen. Onze dochter Guusje had last van buikpijn en zij voelde zich niet begrepen op school.
We werden door jou goed voorgelicht wat we konden verwachten en hoe je te werk ging met Guusje. Ook ik zat met een aantal vragen en daar kreeg ik makkelijk te hanteren tips voor.

Guusje is voor drie spelobservaties geweest en daarna hadden wij een oudergesprek. Voor ons was het een fijn en herkenbaar gesprek, waar we ons in konden vinden. Ook de vervolgstappen waren duidelijk voor ons.

Guusje vond het heel fijn als ze naar je toe mocht. Ze zei zelfs: ik zit op Emmy! (ipv ik zit op hockey)

Tijdens de therapie werd het voor Guusje duidelijker waarom bepaalde vriendschappen zijn zoals ze zijn. Ze ging met plezier weer naar school. Speltherapie was een therapievorm die goed paste bij Guusje.

Dankjewel voor al je hulp.

Groetjes Lotte – moeder van Guusje, 7 jaar.